Onze Advocaten

mr. P.J. Silvis
mr. P.J. Silvis

Advocaat

mr. Silvis is als advocaat beëdigd in 1987 en startte zijn eigen advocatenkantoor waaruit, na diverse andere samenwerkingen, Van de Wijngaart & Silvis Strafzaken is voortgevloeid.

mr. Silvis heeft een volledig strafrechtelijke praktijk met de nadruk op grote strafzaken. Verscheidene zaken hebben aandacht gekregen van de landelijke media.

Naast Nederlands en Engels spreekt mr. Silvis eveneens Frans.

mr. Silvis is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

mr. K.C. van de Wijngaart
mr. K.C. van de Wijngaart

Advocaat

mr. Van de Wijngaart behaalde haar master Strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Nadat zij ervaring opdeed bij de rechtbank, werd zij in 2013 beëdigd tot advocaat. In 2018 richtte zij met mr. Silvis het huidige kantoor op.

mr. Van de Wijngaart behandelt alle soort strafzaken. Zij is tevens gespecialiseerd in het jeugdstrafrecht.

Voor mr. Van de Wijngaart staat voorop dat zij zich volledig inzet voor elke zaak, groot of klein. Met gebruik van haar grondige juridische kennis en ervaring zoekt ze altijd naar dat ene argument dat de rechter zal overtuigen. Dit maakt haar aanpak scherp, gedegen en vindingrijk.

In 2018 is mr. Van de Wijngaart genomineerd voor de titel beste vrouwelijke strafrechtadvocaat van Zuid-Holland 2017 (BAvN).

mr. Van de Wijngaart is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

mr. D.J. Troost
mr. D.J. Troost

Advocaat

mr. Troost behaalde in 2016 de master Strafrecht aan de Universiteit Leiden. Zij startte haar carrière als medewerker van het Wetenschappelijk Bureau van de Hoge Raad. Al snel realiseerde zij zich echter dat zij liever met haar ‘poten in de modder stond’. In 2017 werd zij dan ook beëdigd tot advocaat. In 2021 maakte zij de overstap van een ander gerenommeerd Rotterdams advocatenkantoor naar Van de Wijngaart & Silvis Strafzaken.

De werkwijze van mr. Troost kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak en gedrevenheid voor het vak. Doordat zij bij de rechtspraak heeft gewerkt, kan zij goed inschatten hoe rechters denken en daardoor een effectieve verdediging voeren.

mr. Troost is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en Forum Levenslang.

Van de Wijngaart & Silvis Strafzaken